Join our crew
Free Spirit +16
Home Join our crew

Join our crew

Ben jij...

Een rasechte teamplayer?
Een goede samenwerking met je medemonitoren en lokale partners is cruciaal!

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit?
Niet alles zal 100% lopen zoals gepland, aan jou om je hieraan aan te passen en in een oogwenk de best mogelijke oplossing te bedenken.

Een entertainer in hart en nieren?
's Morgensvroeg breng je de sfeer er snel in en 's avonds laat krijg je de stijfste hark aan het dansen!

Bereid om 24/24 en 7/7 ter beschikking te staan van onze jongeren?
Problemen (en sommige jongeren) slapen jammer genoeg niet.

Je bent minstens 19 jaar en beschikt reeds over relevante ervaring in de jongerenwerking.
Dit kan bijvoorbeeld in de jeugdbeweging, door je studies of via een andere organisatie zijn.

Je beschikt over een grote portie zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
Je staat in voor een groep jongeren, waar jij het voortouw moet nemen of een halt moet toeroepen

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ski/snowboardmonitor 19+

Overdag breng je jouw passie voor ski of snowboard over op de jongeren, je geeft ski- of snowboardles aan een bepaald niveau.
's Avonds organiseer en begeleid je avondactiviteiten als rodelen, gamenight of een originele quiz. Tot slot leg je alle jongeren in hun bed. Kortom, je zorgt voor de jongeren, alsof het je eigen kleine broer of zus zou zijn!

Is dit voor jouw een ideale dagplanning?

Twijfel dan niet langer! Winter is coming.

Reisleider Winter 20+

Overdag breng je jouw passie voor ski of snowboard over op de jongeren, je geeft ski- of snowboardles aan een bepaald niveau.
Onze reisleiders zijn echte organisatorische duizendpoten.
In de voormiddag ben je verantwoordelijk voor je ski/snowboard groepje of zorg je voor de praktische organisatie & het oplossen van probleempjes:
Later op de dag ben jij de organisator & dé sfeermaker tijdens de après-ski.
je vrije momenten worden gevuld met o.a. kamerrondes, administratie en het organiseren van avondactiviteiten zoals avondskiën en après-ski party's.

3 woorden om een reisleider te beschrijven?

Zelfstandig, verantwoordelijk, enthousiast

Monitor zomer 19+

Onze monitoren zijn het kloppend hart van onze vakanties. Ze zijn verantwoordelijk voor de begeleiding en animatie van een groep jongeren op een prachtige locatie. Het type begeleiding dat onze jongeren van je zullen krijgen is afhankelijk van de doelgroep die ze hebben gekozen.

Dit kan gaan van de 100% begeleide kampen met verplichte groepsactiviteiten van het ontbijt tot het slapengaan tot de vrije of gedeeltelijk vrije vakanties zonder 'verplichte' activiteiten.

Reisleider Zomer 20+

Reisleiders zijn ervaren zelfstandige multitaskers die 24/7 klaarstaan voor onze jongeren. Met hun aanstekelijk enthousiasme en enorm doorzettingsvermogen organiseren en entertainen ze alle activiteiten.
Verder hebben ze een commercieel inzicht en onderhouden ze ook de contacten met onze lokale partners, accommodaties en het kantoor.

Een reisleider is een feestbeest of animator in hart en nieren, maar steeds met een grote verantwoordelijkheid. Een problemsolver dag en nacht!

Logistiek medewerker 20+

Jongerentravel heeft een enorm arsenaal aan sport- en spelmateriaal. De handige logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het beheer van dit materiaal.
Dit materiaal wordt ter beschikking gesteld aan alle monitoren om te gebruiken in hun activiteiten. Als logistiek medewerker zal je er op toezien dat al het uitgeleende materiaal ook in goede staat terug komt.
Op de momenten dat hij/zij geen 'verplichtingen' heeft met betrekking tot het controleren, vervoer of verzamelen van het materiaal steekt de logistiek medewerker een handje toe tijdens de begeleiding van de activiteiten.
De ideale vacature als je nog weinig ervaring in het jeugdwerk hebt, maar toch met ons meewil! Rijbewijs, min. 2 jaar verplicht!

Fotograaf/Cameraman/vrouw 18+

Onze jongeren laten de trip van hun leven graag vastleggen op beeld om hier nadien nog heel lang van te kunnen nagenieten. Jongerentravel houdt ook graag het thuisfront op de hoogte en doet dit ook door het gebruik van beelden en filmpjes van onze fotografen & camaramannen/vrouwen op social media.
Ben jij iemand met een al goed gevuld portfolio of volg je kunstacademie en wil je er graag nog bakken buitenlandse ervaring (en foto's of beelden) aan toevoegen?

Laat deze kans dan niet schieten!

Vanzelfsprekend is ervaring een must !

Waarom kiezen voor Free spirit +16

TOP