Young Spirit 15-17 jaar
Home Info doelgroepen

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next

JT Next 18+

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

JT NEXT is een exclusief aanbod voor onze reizigers vanaf 18 jaar. Het motto is simpel: alles kan, niets moet! Je bent volledig vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wil! 

JT NEXT is onderdeel van Het Reishuis NV met reisbureaulicentie A5989.
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

JT NEXT is voor jongeren vanaf 18 jaar. Let op: 18 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 18 wordt.  

 
De enige uitzondering op de regel: Wanneer je met een groepje van minstens 4 personen bent, waarvan 3 personen al 18 jaar zijn, dan mag er een vierde persoon mee die nog 17 is maar wel hetzelfde jaar nog 18 wordt.
Waarom JT NEXT?

Waarom JT NEXT?

JT NEXT biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep. Strakke prijzen, een grote keuze aan activiteiten, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance! Onze reisleiding ter plaatse zorgt voor de praktische organisatie van vertrek, aankomst en terugkeer, de organisatie van extra activiteiten e.d. Heb je dus een vraag of probleem? Dan is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24! 

 
We maken uiteraard wel een aantal afspraken, maar die gaan vooral over veiligheid en het behoud van een goede groepssfeer. Niets onoverkomelijk! Gewoon een aantal afspraken om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen!
Jouw dag

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij JT NEXT eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum… Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

 
Onze reisleiding zorgt voor een aanbod aan excursies, en jij kiest zelf of je meedoet of niet! Geen verplichtingen, het is jouw vakantie!
Excursies

Excursies

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en uiteraard allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chill deluxe op een catamaran, poolparty, … Soit: het zal moeilijk kiezen worden! 

 
Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.
Uitgaan

Uitgaan

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook elke avond een partyprogramma!  

 
Net zoals bij de andere activiteiten ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maak je echter niet té snel uit de voeten… Uitgaan in groep heeft namelijk ook zo zijn voordelen (kortingen, gratis/VIP entrance, shotjes, …) en het is gewoon ook veel leuker! 
 
Let op: Vergeet je partydeal niet te boeken! De beste feestjes en party’s van jouw bestemming!
TOP