Young Spirit 15-17 jaar
Home Info doelgroepen

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next

Free Spirit LIMITED 16-17 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). 

Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen, ’s avonds verkennen we in groep het plaatselijke uitgaansleven. Een WIN-WINsituatie dus!
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

Free Spirit Limited is exclusief voor reizigers van 16 en 17 jaar. Let op: 16 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 16 wordt. 

Enige uitzondering: reis je met een groepje van minstens 3 personen, waarvan 2 al 16 jaar zijn, dan mag er een 3de mee die nog 15 jaar is maar ook van geboortejaar 2003.  De meerderheid van je groepje moet dus steeds minstens 16 jaar zijn op de dag van vertrek, de 15-jarige moeten dus ook steeds van geboortejaar 2003 zijn.  Wij raden dit echter af!  Een 15-jarige wordt namelijk vaak de toegang geweigerd in erg veel bars en discotheken, die bij wet +16-jarigen niet mogen toelaten (vooral in Spanje).  Van de partydeal, inbegrepen bij Free Spirit Limited, ga je dus slechts beperkt gebruik kunnen maken als 15-jarige.  Terugbetaling wegens weigering ter plaatse is helaas niet mogelijk.
Waarom Free Spirit Limited?

Waarom Free Spirit Limited?

Je geniet van alle voordelen van een georganiseerde groepsreis: strakke prijzen, grote keuze aan activiteiten & uitstappen, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance!

  • Partydeal inbegrepen in de prijs reis
  • eigen Free Spirit Limited-monitoren, die steeds in hetzelfde hotel/appart.complex verblijven 
  • overdag vrij (1 aanmeldmoment in de voormiddag)
  • 2 beachdays (halve dagen) 
  • 's avonds samen eten
  • samen uit, samen thuis 

Al onze monitoren zijn vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd willen engageren om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zij worden allemaal gescreend en moeten al voldoende ervaring hebben in de jeugdwerking/onderwijs om aan de slag te mogen bij Jongerentravel. Het merendeel is leerkracht. De minimumleeftijd is 21 jaar. Elk team van monitoren staat onder leiding van een hoofdmonitor, die door zijn/haar opgebouwde ervaring binnen Jongerentravel de leiding heeft over een team.

Jouw dag

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit Limited eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum… Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

Ons Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie.  In de voormiddag is er een aanmeldmoment bij de monitoren.  De rest van de dag ben je vrij.  Je kan meegaan op één van de vele uitstappen die we aanbieden (vrijblijvend) of je deelt je dag zelf in: chillen op het strand of aan het zwembad, shoppen, terrasje doen, ...! 2 x per week hebben we onze JT-beachday, we brengen dan samen een middag op het strand door.  ’s Avonds eten we samen met onze groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen! Het uitgaan gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis.  Geen probleem, onze monitoren zorgen ervoor dat je veilig thuis geraakt!
 
Excursies

Excursies

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en uiteraard allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chill deluxe op een catamaran, poolparty, … Soit: het zal moeilijk kiezen worden! 

Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.
Uitgaan

Uitgaan

Je bent 16 of 17 jaar en dan wil je graag al eens proefen van het uitgaansleven. Dat willen we je op vakantie dan ook niet ontnemen. In elke Free Spirit Limited-vakantie zit namelijk dé partydeal inbegrepen in de prijs van jouw reis

’s Avonds gaan we altijd in groep uit (is nu eenmaal ook veel leuker!), volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. Uitgaan gebeurt dus altijd  onder begeleiding van onze monitoren. En die monitoren zijn er echt niet om je het leven zuur te maken hoor. Ze bouwen gewoon samen met jullie een leuk feestje!
TOP