Free Spirit +16
Home Info doelgroepen

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next

Globers 12 - 15 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel en avontuur. Allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam, en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Globers! 

 
Samen met je broer of zus, een vriend of vriendin. Maar je kan ook alleen inschrijven. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je de enige bent! Je wordt dan samen met andere leeftijdsgenootjes die ook alleen inschrijven ingedeeld op een kamer/in een tent. We doen bovendien alle activiteiten samen, dus je leert de rest van de groep in een mum van tijd kennen!
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

Globers is voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. Binnen deze groep maken we nog een onderscheid tussen de leeftijdsgroep:

  • 12 tot 13 jaar (jongeren die na de vakantie naar het eerste of tweede middelbaar gaan) 
  • 14 tot 15 jaar (jongeren die na de vakantie naar het derde of vierde middelbaar gaan). 
Wil jij als 13-jarige met je 14-jarige broer/zus/vriend(in) op vakantie? Stuur ons dan even een mailtje en wij bekijken in welke groep jullie het best thuishoren.
Waarom Globers?

Waarom Globers?

Deze vakanties zijn 100 % begeleide vakanties: vanaf het moment van vertrek, tot de bus of het vliegtuig weer aankomt. De vakanties worden begeleid door ons eigen monitorenteam. Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …). 

 
Met Jongerentravel kiest u als ouder voor meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
 
Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen.  Tijdens de reis nemen de monitoren te taak van de ouders over, zeker voor de jongsten: genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …. Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
Jouw dag

Jouw dag

Opstaan & ontbijt: Geen zorgen dat je je verslaapt of vergeet je wekker te zetten, want elke ochtend word je met een grote glimlach door onze monitoren gewekt! Geen ochtendhumeur, want er staat voor ons een lekker ontbijt te wachten, zodat we met een stevig ontbijt onze dag kunnen starten! 

Dagprogramma: Onze vakanties worden goed gevuld met activiteiten en uitstappen, dit naargelang de gekozen reis.  Elke voor- en namiddag staat er dus steeds een activiteit of een onvergetelijke uitstap op het programma. In ons aanbod kan u telkens bij de vakantie de activiteiten en uitstappen terugvinden. Uiteraard maken we ook wel eens tijd vrij om ons gewoon zalig te nestelen op onze strandhanddoek aan zee of het zwembad! Na ons middagmaal vermijden we wel even de zon, maar dan hebben we wat 'chill-tijd'.  We blijven aan het zwembad om wat te relaxen, te lezen, een gezelschapspel te spelen, ....  Rond 14u-15u vliegen we er terug in met ons namiddagprogramma!   

Avondprogramma: Na een verfrissende douche en wat tijd voor onszelf eten we uiteraard samen in groep. Onze monitoren zorgen vervolgens voor een gevarieerd animatieprogramma, zodat we goed moe ons bed in kunnen kruipen!!  Het uur van slapengaan is afhankelijk van de leeftijd. 

TOP