Free Spirit +16
Home Info doelgroepen

Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next

Free Spirit 16+

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2019
Wat is dat?

Wat is dat?

Ben je minstens 16 jaar oud en klaar om je vleugels eens uit te slaan? Dan hebben wij wat jij wil! Een groepsreis met een heleboel leeftijdsgenoten en zonder verplichtingen (enkel een dagelijks aanmeldmoment). Het beste van twee werelden dus!  

Zowel overdag als ’s avonds ben je vrij. Om hoe laat je opstaat en ’s avonds/’s nachts naar je hotel / appartement terugkeert, dat kies je zelf. Onze reisleiding is wel altijd in buurt.
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

Free Spirit is uitsluitend voor jongeren vanaf 16 jaar. Let op: 16 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 16 wordt. 

Enige uitzondering: reis je met een groepje van minstens 3, waarvan 2 al 16 jaar zijn, dan mag er een 3de mee die nog 15 jaar is maar ook van geboortejaar 2003.  De meerderheid van je groepje moet dus steeds minstens 16 jaar zijn op de dag van vertrek, de 15-jarige moeten dus ook steeds van geboortejaar 2003 zijn.  Wij raden dit echter af!  Een 15-jarige wordt namelijk vaak de toegang geweigerd in erg veel bars en discotheken, die bij wet +16-jarigen niet mogen toelaten (vooral in Spanje).  Boek je de partydeal, dan ga je hier slechts beperkt gebruik van kunnen maken als 15-jarige.  Terugbetaling wegens weigering ter plaatse is helaas niet mogelijk.

Waarom Free Spirit?

Waarom Free Spirit?

Free Spirit biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep. Strakke prijzen, een grote keuze aan activiteiten, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance! Onze reisleiding ter plaatse leidt alles in goede banen en jij kiest zelf wanneer en waaraan je deelneemt. Het is jouw vakantie, en dat is er eentje zonder verplichtingen! Geen zin om mee te doen? Geen probleem, dan kan je gewoon gaan chillen op het strand of aan het zwembad! 

Heb je dus een vraag of probleem? Dan is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24!  
 
Het enige wat wij van jou vragen in ruil voor al dit moois, is dat je je gedraagt als een verantwoordelijke jongvolwassene. Voor je met ons vertrekt, maken we dan ook een aantal afspraken met jou die je ook ondertekent. Echt niets onoverkomelijk hoor! Gewoon een aantal regels om de veiligheid en goede groepssfeer te garanderen!
Jouw dag

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum… Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

Onze reisleiding zorgt voor een aanbod aan excursies, en jij kiest zelf of je meedoet of niet! 
Elke dag is er een verplicht aanmeldmoment (voor alle reizigers, ook 18+), op een vast moment en op een vaste plaats. Gewoon even langsgaan bij de reisleiding, zodat zij weten dat alles in orde is! Je komt er bovendien alles te weten over het avondprogramma van die dag. 
Om hoe laat je opstaat of gaat slapen, dat kies je zelf.
 
Er is maar 1 "maar" ... Uiteraard kan al dit moois, dat je als muziek in de oren klinkt, maar onder 1 voorwaarde: jij moet je gedragen als beleefde & verantwoordelijke jongvolwasse!
Excursies

Excursies

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en uiteraard allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chill deluxe op een catamaran, poolparty, … Soit: het zal moeilijk kiezen worden! 

Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.
Uitgaan

Uitgaan

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook elke avond een partyprogramma!

 Net zoals bij de andere activiteiten ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maak je echter niet té snel uit de voeten… Uitgaan in groep heeft namelijk ook zo zijn voordelen (kortingen, gratis/VIP entrance, shotjes, …) en het is gewoon ook véél leuker!  
 
Let op: Vergeet je partydeal niet te boeken! De beste feestjes en party’s van jouw bestemming!
TOP