Free Spirit +16
Home Wie is Jongerentravel

Wie is Jongerentravel

Jongerentravel is een merk van het Reishuis nv.  Jongerentravel is een reisorganisatie die al 30 jaar vakanties organiseert voor jongeren en jongvolwassenen.  Doorheen de  jaren werden verschillende doelgroepen geïntroduceerd voor verschillende leeftijden, met verschillende vormen van begeleiding: van volledig begeleide vakanties tot vrije reisformules met ondersteuning van onze monitoren.
Jongerentravel is dan ook in constante evolutie omdat we van mening zijn dat ook jongeren snel evolueren, net zoals hun ouders met de opvoeding van hun kinderen. Vandaar ook dat wij heel wat verschillende soorten van begeleiding voorzien in ons aanbod.  U ouder weet het beste welk type begeleiding/doelgroep het beste aansluit bij u en uw kinderen!
 
Ondanks de vele veranderen in de voorbije 30 jaar zullen wij nooit raken aan onze 5 pijlers:
1. de veiligheid van de jongeren staat op de 1ste plaats.  Het is dan ook uw kostbaarste bezit!
2. de kleinschaligheid primeert: nooit massatoerisme, maar altijd kleinere groepen met fijne groepssfeer!  Wij willen niet dé grootste zijn, enkel de beste!
3. wij pretenderen ook niet de goedkoopste te zijn en wensen dit niet, want dan moet er altijd aan kwaliteit ingeleverd worden ("minderwaardige busmaatschappijen", minder begeleiders per groep,...). Wij willen niet dé goedkoopste zijn, enkel de beste!
4. Al onze vakanties worden steeds begeleid door ons eigen opgeleid monitorenteam. Deze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).
5. onze drijfveer is en blijft: jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen!
 
 
Naast onze verschillende eigen groepsreizen, bieden wij met Jongerentravel ook reizen aan voor grotere groepen reizigers (+20 pers.), op maat van uw groep: je sportclub, school, universiteit, ... Niet enkel bij de hamvragen zoals waar en wanneer, maar tot in de kleinste details wordt u betrokken bij de uitwerking van de reis.  Het spreekt voor zich dat de vakantie van een groep vrienden of studenten er anders uit ziet dan deze van sportvrienden of collega’s. U vraagt, en wij werken uw vakantie volledig op maat uit! 

Waarom kiezen voor Free spirit +16

TOP