Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next
Free Spirit LIMITED +16

Vergelijking groepen

globers - young spirit
Free spirit limited - free spirit

Free Spirit LIMITED 16-17 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2018
Wat is dat?

Wat is dat?

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). 

 
 Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen, ’s avonds verkennen we in groep het plaatselijke uitgaansleven. Een WIN-WINsituatie dus!
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

Free Spirit Limited is exclusief voor reizigers van 16 en 17 jaar. Let op: 16 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 16 wordt. 

 
(15-jarige reizigers kunnen we ook simpelweg niet toelaten omdat dit voor problemen zorgt met de Partydeal die inbegrepen is in de prijs.)
Waarom Free Spirit Limited?

Waarom Free Spirit Limited?

Met Free Spirit Limited geniet je van alle voordelen van een georganiseerde groepsreis: strakke prijzen, een grote keuze aan activiteiten, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance!

  • Partydeal inbegrepen in de prijs 
  • eigen Free Spirit Limited-monitoren 
  • we verblijven samen in hetzelfde hotel/appartementscomplex met de monitoren 
  • overdag vrij, 's avonds samen eten en samen uit
  • 2 of 3 beachdays (halve dagen) 
  • samen uit, samen thuis 

Onze eigen Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie en bieden overdag verschillende activiteiten aan (volledig vrijblijvend). ’s Avonds gaan ze samen met jou en de rest van een groep een leuk feestje bouwen en zetten we samen met jou je eerste stappen in het uitgaansleven. Het zijn geen spelbrekers of pretbedervers, maar eerder de grote broer of zus waarop je kan terugvallen.

Jouw dag

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit Limited eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum… Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

Je kan dus je dag vrij invullen. Je kiest zelf hoe laat je gaat ontbijten (tussen bepaalde uren) en ook 's middags ben je vrij. Overdag heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies/uitstappen (betalend).  Ook worden er elke vakantieweek 2 of 3 beachdays ingericht (halve dagen) waarop we je wél vragen aanwezig te zijn. Jouw monitoren zorgen voor gezellige middagen: met de groep chillen op het strand, ritje op banaan, sport- & watersportmateriaal ter beschikking voor de liefhebbers, beachvolleybalwedstrijdje, een frisse duik in de zee, ...! (naargelang de bestemming zorgt het monitorenteam voor de invulling)  
 
's Avonds eten we samen in groep en vervolgens ben je vrij tot start avondprogramma (tussen 20u30 en 22u00). Je hebt dan de keuze om ofwel in het hotel/appt. te blijven of om in groep uit te gaan (programma partydeal - inbegrepen in jouw reis!) Nadat we samen een feestje hebben gebouwd, keren we ook weer in groep en samen met de monitoren terug naar het hotel/appt.  
 
Wil je mee uitgaan maar vroeger terugkeren naar het hotel/appt.? Dat kan, maar je vertrekt nooit alleen. Vroeger terugkeren is enkel mogelijk in groepjes van een aantal personen.
Excursies

Excursies

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en uiteraard allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chill deluxe op een catamaran, poolparty, … Soit: het zal moeilijk kiezen worden! 

 
Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.
Uitgaan

Uitgaan

Je bent 16 of 17 jaar en dan zet je vaak ook je eerste stappen in het uitgaansleven. Dat willen we je op vakantie dan ook niet ontnemen. In elke Free Spirit Limited-vakantie zit namelijk een Partydeal inbegrepen in de prijs

 
 Dit wil zeggen dat we ’s avonds altijd in groep uitgaan (is nu eenmaal ook veel leuker!), volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. Jij zet op die manier je eerste stappen in het uitgaansleven, samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van onze monitoren. En die monitoren zijn er echt niet om je het leven zuur te maken hoor. Ze bouwen gewoon samen met jullie een leuk feestje!
TOP