Globers 12 - 15 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2018
Wat is dat?

Wat is dat?

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel en avontuur. Allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam, en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Globers! 

 
Samen met je broer of zus, een vriend of vriendin. Maar je kan ook alleen inschrijven. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je de enige bent! Je wordt dan samen met andere leeftijdsgenootjes die ook alleen inschrijven ingedeeld op een kamer. We doen bovendien alle activiteiten samen, dus je leert de rest van de groep in een mum van tijd kennen!
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

Globers is voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. Binnen deze groep maken we nog een onderscheid tussen de leeftijdsgroep:

  • 12 tot 13 jaar (jongeren die na de vakantie naar het eerste of tweede middelbaar gaan) 
  • 14 tot 15 jaar (jongeren die na de vakantie naar het derde of vierde middelbaar gaan). 
Wil jij als 13-jarige met je 14-jarige broer/zus/vriend(in) op vakantie? Stuur ons dan even een mailtje en wij bekijken in welke groep jullie het best thuishoren.
Waarom Globers?

Waarom Globers?

Deze vakanties zijn 100 % begeleide vakanties: vanaf het moment van vertrek, tot de bus of het vliegtuig weer aankomt. De vakanties worden begeleid door ons eigen monitorenteam. Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …). 

 
Met Jongerentravel kiest u als ouder voor 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
 
Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen (genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …). Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
Jouw dag

Jouw dag

Ga je met Globers op vakantie, dan hebben wij voor jou een volledig programma uitgestippeld. Hierin zitten een heleboel activiteiten die we met de hele groep samen doen.  

Daarnaast kies je ook voor deel zelf wat je wil doen. Het is tenslotte jouw vakantie! Je hebt keuze uit een aantal keuzepakketten. In elk van deze pakketten zitten nog 2 extra activiteiten, ter aanvulling op je basisprogramma En jij kiest zelf welk pakket jij het leukst vindt! Doet je broer/zus/vriend(in) liever iets anders? Dan kiest die gewoon een ander keuzepakket!  
 
’s Avonds is er nog een avondactiviteit voorzien (een leuke quiz, 1-tegen-allen, game-night, karaoké of bowling, afscheidsfeestje, …). 
 
Opstaan en slapen gebeurt op vaste uren, naargelang je leeftijd. Ook eten doen we vanzelfsprekend steeds in groep. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd om eens een ijsje te gaan eten of een souvenirtje te kopen!
Uitstappen

Uitstappen

Heb je aan het vakantieprogramma en keuzepakket niet genoeg? Dan kan je soms ook nog extra uitstap/activiteit bijboeken. Een dag naar het waterpretpark, een uitstap naar Barcelona, Venetië, … 

 
Deze extra uitstappen/activiteit zijn volledig vrijblijvend, zijn zeker niet noodzakelijk, maar moeten wel voor vertrek worden bijgeboekt.

Waarom kiezen voor Globers 12 - 15

TOP