Frankrijk - Moliets Plage

Glamping Surfcamp Moliets - 4 uur lesGlamping Surfcamp Moliets - 4 uur les  ****

info Glamping Surfcamp Moliets - 4 uur les

Droom jij van de zon op je gezicht en de wind door je haren terwijl je op een surfplank over de golven raast? Dan is deze vakantie ongetwijfeld wat jij zoekt! Onze surfcoaches staan je bij zodat jij snel je eerste golf kan pakken!  In deze reis zit een pakket van 4 uur surles inbegrepen.  Buiten de lessen mag je ook gebruik maken van de wetsuits en surfboards, zodat je de surfskills snel(ler) onder de knie zal krijgen!

Ons verblijf

Bij een surfvakantie hoort natuurlijk de échte en superchille surfvibe, en die sfeer trekken we helemaal door naar ons verblijf: geen gewone camping, maar surf-glamping. Een heus surfdorp voorzien van een eetgedeelte, een skate ramp, een outdoor cinema, een tiki-bar en meerde chill-out zones met hangmatten en ligstoelen. Kan jij niet stil blijven zitten? Kies dan voor een wedstrijdje tafeltennis of een ritje met je longboard.  

Ons tentenkamp

Tijdens je surfkampvakantie in Moliets, logeer je in mooie en nieuwe tipitenten. Deze hoef je slechts met maximum 2 anderen te delen, zo heb je steeds voldoende ruimte. Alle tipi’s zijn voorzien van een matras, die gegarandeerd zorgt voor een goede nachtrust na een schitterende dag surfen. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een kussen, een slaapzak of beddengoed en een glimlach! Elke deluxe-tent is bovendien voorzien van een bedframe, verlichting en electriciteit, zodat je je telefoon ten allen tijde kan opladen!

Maaltijden

We verblijven in vol-pension. Het kookteam zorgt 's morgens voor een lekker Frans ontbijtbuffet (7x). Je mag ook een lunchpakket maken voor 's middags. 's Avonds is er 5x avondmaal voorzien op onze campingplaats. Dit is een dinerbuffet met voldoende keuze. Er wordt ook rekening gehouden met vegetariërs/veganisten. 2 avonden mag je iets gaan eten in het dorp. Keuze genoeg: pizzaria's, hamburgerrestaurants, Aziatisch, ...  

Transport

Naar Frankrijk reizen we met de bus. Vanzelfsprekend zijn er steeds monitoren mee, die de jongeren begeleiden op de bus. Sommige monitoren blijven gedurende een langere periode ter plaatse. Die zie je dan als je toekomt!  

Reis met autocar

We rijden al 30 jaar met Bus & co en het mooie autocarpark van Kupers is er 5 jaar geleden bijgekomen. Beide autocarfirma's staan voor VEILIGHEID, DEGELIJKHEID en CORRECTHEID. Sommige van onze reizigers kennen onze chauffeurs Frans, Fons, Dick, Jan, Erika, Dirk, ... al vele jaren!  

Vertrek / aankomst autocar

 • Vertrek reis: op vrijdagavond
 • Aankomst België: zondagochtend
 • Op- & afstapplaatsen autocars

Onze jongeren komen uit heel Vlaanderen, zodat wij verschillende op- en afstapplaatsen aanbieden. Onze reizigers worden met verschillende 'ophaalbussen' opgehaald, zodat het 'rondrijden' binnen België tot een minimum beperkt wordt. Uitzonderlijk gebeurt het dat een bepaalde opstapplaats niet kan aangeboden worden, als er te weinig geïnteresseerden zijn. Is dit het geval, dan word je uiteraard tijdig op de hoogte gebracht.

Opstapplaatsen

Antwerpen-Kontich  (Download routebeschrijving)
€ 0
Gent-Gentbrugge  (Download routebeschrijving)
€ 15
Leuven-Bodart  (Download routebeschrijving)
€ 15
€ 15

Goed om weten

De begeleiding

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts alleen uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen, ’s avonds verkennen we in groep het plaatselijke uitgaansleven. Een WIN-WINsituatie dus!   je mag je dag zelf indelen: surfen, extra practice, chillen op het strand/in het surfdorp, contest meedoen, Moliets intrekken,... ’s Avonds eten we samen met onze groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen! Het uitgaan buiten de camping gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis.  Geen probleem, onze monitoren zorgen dat je thuis geraakt!    

Onze monitoren

Al onze monitoren zijn vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd willen engageren om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen.  Zij worden allemaal gescreend en moeten al voldoende ervaring hebben in de jeugdwerking om aan de slag te mogen bij Jongerentravel.  Het merendeel van onze monitoren zijn leerkrachten.  De minimumleeftijd is 19 jaar, maar de gemiddelde leeftijd 21/22 jaar.  De golfsurflessen worden steeds gegeven door surfcoaches, gebrevetteerde instructeurs.

Opties

Opties en extra's kan je per persoon kiezen.

opties

Eigen surfboard meenemen met bus

€ 25

Kan je niet wachten om je eigen surfboard te testen op de golven van Moliets? Geen probleem! Voor de meerprijs van 25 euro maken de buschauffeurs een plaatsje voor jouw board. Opgelet: maximale lengte van 2,5 meter!

verzekeringen

All-in verzekering (annulering en reisbijstand)

€ 29

Via Protections Travel Insurance.  Annulatieverzekering + reisbijstandsverzekering

Annuleringsverzekering

€ 24

Via Protections Travel Insurance.  Deze verzekering dekt, mits geldige reden, de terugbetaling van de verschuldigde annulatiekosten, met uitsluiting van de dossierkosten. De voorwaarden vind je terug in de voorwaarden van Protections Travel Insurance, ook te bekijken en af te drukken via onze website. Uiteraard heeft elke boeker vrije keuze van verzekeringsmaatschappij. Wij behandelen voor jou de volledige claim en je moet enkel het schadeformulier invullen en opsturen naar Protections.

Reisbijstandsverzekering

€ 24

Via Protections Travel Insurance. Deze verzekering dekt o.a. medische kosten, kosten transport/repatriëring,… . De voorwaarden vind je terug in de voorwaarden van Protections Travel Insurance, ook te bekijken en af te drukken via onze website. Uiteraard heeft elke boeker vrije keuze van verzekeringsmaatschappij. Wij behandelen voor jou de volledige claim en je moet enkel het schadeformulier invullen en opsturen naar Protections.

Ik wens geen verzekering te reserveren.

Bent u met uw gezin reeds voldoende verzekerd, zowel voor bijstand als indien u de reis moet annuleren, dan hoeft u uiteraard geen bijkomende verzekering te onderschrijven.

Maaltijden

We verblijven in vol-pension. Het kookteam zorgt 's morgens voor een lekker Frans ontbijtbuffet (7x). Je mag ook een lunchpakket maken voor 's middags. 's Avonds is er 5x avondmaal voorzien op onze campingplaats. Dit is een dinerbuffet met voldoende keuze. Er wordt ook rekening gehouden met vegetariërs/veganisten. 2 avonden mag je iets gaan eten in het dorp. Keuze genoeg: pizzaria's, hamburgerrestaurants, Aziatisch, ...  

Info Moliets Plage

Moliets Plage, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, is misschien wel dé populairste golfspot van Europa.  Dat is niet zo gek, want het dorp combineert fantastische golfen met een heerlijke surfvibe! Elke dag kan je wakker worden op een zachte matrasje, voeten buiten steken in het zand, genieten van een zacht briesje, het geluid van de golfen en dan laat die nieuwe dag maar starten! Een dag eindigen doen we ook altijd in schoonheid: music, fun & party's. De ingrdiënten van Moliets Plage zijn dan ook: Surf, Music & chill

Moliets by night

Moliets Plage is één van de bekendste surflocaties van Frankrijk.  Het zal je dan ook niet verbazen dat het een gezellige drukte is 's avonds in het dorp. Jongeren uit heel Europa komen samen om in één van de barretjes een goed feestje te bouwen.  Maar eigenlijk moet je niet zover lopen, want op onze camping hebben we ook onze surfbar en zijn er geregeld optredens van live-bands.  Aan jou de keuze!

Waarom Moliets Plage?

 • Dé populairste surfspot van Europa
 • Surfvibe op het strand & in het dorp
 • Verblijf op prachtige locatie, een heus surfdorp: surf, music & chill
 • Glamping, verblijf in luxe-tent
 • Dé perfecte spot voor elk type surfer

Data & prijzen

Inbegrepen

 • autocarreis heen/terug (vrijdag - zondag)
 • verblijf 7 nachten op camping Les Cigales*** op basis van vol-pension
 • Glamping, volledig ingerichte tipi's voor max. 3 pers.
 • 4 uur surflessen
 • activiteiten/party's van 'Surfcamp'
 • gecertificeerde surfcoaches
 • volledige begeleiding door JT-monitorenteam
 • Goody bag

Niet inbegrepen

opties | maaltijden tijdens busreis | 2 avondmalen | lidgeld | zakgeld |  ...  

Prijsinfo

De prijzen van onze reizen zijn variabel en kunnen dus steeds wijzigen. Bij ons vind je geen lastminutes, wij belonen namelijk de vroege boekers met onze gekende vroegboekkortingen, zodat wij de tijd hebben om onze reizen onvergetelijk te maken! Opgelet, alle kortingen zijn al verrekend in onze prijzen.
naar prijzentabel

Kaart

prijzen & periodes

Spijtig genoeg zijn de vakanties naar Glamping Surfcamp Moliets - 4 uur les uitverkocht voor deze zomer

Vakantiezoeker

Waarom kiezen voor Free Spirit LIMITED

TOP