Globers
Young Spirit
Free Spirit Limited
Free Spirit
JT Next
Young Spirit 15 - 17

Vergelijking groepen

globers - young spirit
Free spirit limited - free spirit

Young Spirit 15 - 17 jaar

Naar reisaanbod
Winter 18-19Zomer 2018
Wat is dat?

Wat is dat?

Te oud voor de speeltuin maar te jong voor het nachtleven... op je eentje. Vis noch vlees, kop noch staart, kruis noch munt, … Bij Jongerentravel val jij niet uit de boot, maar kan je nu al een stapje in de wereld zetten, zonder aan je lot overgelaten te worden. Op vakantie met Young Spirit! 

Opgelet: deze formule bevat 'meer vrijheid' dan de Young Free Spirit-formule van de voorbije jaren, dit op vraag van de ouders!
Voor wie? Voor wie?

Voor wie?

Young Spirit is voor jongeren van 15 tot 17 jaar. Let op: 15 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 15 wordt. 

De enige uitzondering op de regel: Wanneer je met een groepje van minstens 3 personen bent, waarvan 2 personen al 15 jaar zijn, dan mag er een 3de persoon mee die nog 14 is maar wel hetzelfde jaar nog 15 wordt.
Waarom Young Spirit?

Waarom Young Spirit?

Een Young Spirit-vakantie is een volledig begeleide vakantie: vanaf het moment van vertrek, tot de bus of het vliegtuig weer aankomt, met elke dag wel een leuke activiteit en/of excursie! De andere momenten ben je vrij om bv. naar het strand te gaan, het dorpje in, te chillen aan het zwembad, .... Vrijheid moet je echter verdienen, want tenslotte is vrijheid = verantwoordelijkheid. Hiervoor maken we met de groep een aantal regels en afspraken, Welke afspraken? Echt niets wereldschokkends hoor!  o.a. verplichte aanwezigheid op maaltijden, nooit alleen ergens naartoe gaan (maar in groepjes), op tijd komen, alcohol & roken (enkel vanaf 16 jaar & beperkt!), respect voor elkaar, voor personeel en voor de monitoren, … Gewoon een aantal afspraken omtrent veiligheid en een goede groepssfeer! 

 
Voor je ouders: Met Jongerentravel kiest u als ouder voor 30 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
 
Al onze vakanties worden begeleid door een eigen monitorenteam. Deze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).
Jouw dag

Jouw dag

Ga je met Young Spirit op vakantie, dan hebben wij voor jou al een erg leuk programma uitgewerkt. Hierin zitten een heleboel sportieve maar ook knotsgekke activiteiten die we met de hele groep samen doen. 

Daarnaast mag je ook zelf een stuk van de opvulling van je reis kiezen (keuzepakketten), want het is tenslotte jouw vakantie! In elk hiervan zitten 2 activiteiten/excursies.  
Met het basisprogramma van je reis & het keuzepakket staat er dus elke dag een activiteit/excursie op het programma! De andere momenten ben je vrij.
 
Good to know
Ontbijt:  elke ochtend word je aan het ontbijt verwacht, tussen 08.00u en 09.00u. 
Middagmaal & avondmaal: die doen we gewoon gezellig samen !
’s Avonds is er een avondactiviteit voorzien. bv. selfie-game, karaoke, muziekquiz, beachdrink, Jt-party (andere feestjes moet je apart bijboeken!) en ook 1 vrije avond. Na een avondactiviteit gaan we meestal samen nog iets drinken in een hip barretje of op een gezellig terrasje.
Uur slapen: Rond 23u00-24u00.  Is er een JT-feestje gepland, dan maken we het uiteraard later!
 
 
Extra Excursies & feestjes

Extra Excursies & feestjes

Heb je aan het reisprogramma en keuzepakket niet genoeg? Dan kan je vaak ook nog een extra excursie/uitstap of feestjes bijboeken. Een dag naar het waterpretpark, een uitstap naar Barcelona, Venetië, feestpakket,  … 

Deze opties zijn volledig vrijblijvend en hoeven dus helemaal niet!  
Uitgaan

Uitgaan

We horen het je al denken: “En gaan we dan ook eens een keertje op stap?”. Ja, dat doen we zeker! Maar wel steeds in groep en samen met de monitoren, volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’.  

In jouw reis zit namelijk al de onvergetelijke Jongerentravel-party inbegrepen.  Ook heb je 1 vrije avond (mits duidelijk afspraken)  Mag jij van je ouders tijdens je reis wel een keertje meer uitgaan? Dan kan je altijd nog een feestdeal bijboeken!
TOP